Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:40:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг монети ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Купих 2,99 добре за още 5 хода и супер бонбони. Играта замрази взе моите 10 златни кюлчета и не ми позволи да продължа да играя. Има ли начин това да се върне?
Пробвах 200 пъти и не мога да мина 68 ниво. Няма да купя нищо от шопа. Ако само на това се надявате!
Трябва да можете да сменяте играчи, като просто промените името... няма нужда всеки да има имейл. Моите внуци обичат тази игра, но не искат да споделят един с друг. Всички те са под 9 (всичките 7), така че не получават имейл.
Обичам да играя играта, но през повечето време предизвикателствата са объркани, моята шоколадова кутия не работи вече повече от месец и сега моята кула за торта от чаша е изчезнала един ден и обратно на следващия, това ме натъжава и не искам да играя толкова вече...😢
Да имаш повече живот
F@#k you king f@#k you and your cheating games. 💩🖕🏿👌
Страхотна игра, ако имате много пари, защото почти не можете да напредвате, без да се налага да купувате нещо, което да ви помогне.
Същите нива са твърде трудни, през които не можете да преминете без пари, фалшива игра не изтегляйте
Candy Crush Saga Santai dagu
Ако имате APK файл, тогава в Bluestacks има опция за импортиране на APK файлове. Не е нужно да отивате в Google Playstore и да инсталирате
Най-добрата игра, която някога съм играл толкова много пристрастяваща, започвайки да правиш стаите по-трудни и по-трудно, опитай се да отслабнеш малко, защото става наистина скучна, не играй, толкова съм свикнал. Не успях да получа живот за един месец, продължава да казва, че има грешка моля поправете.
Играя тази игра откакто излезе. Изключително съм огорчен, че те все още избират да карат хората да чакат 30 минути, за да регенерират един живот. Съвсем сигурен, че правят убийство и трябва да могат да регенерират животи на всеки 5 минути, а не на всеки 30! Много недоволен.
Честно казано обичам играта... но има няколко неща, които препоръчвам, които биха били страхотен ъпгрейд... 1- да можете да изпращате подаръци на приятели/съотборници, не само на животи. Когато се борите на трудно ниво, би било хубаво да поискате подарък от приятели и това ще бъде на случаен принцип... може да са животи, може да са цветни бомби, може да е чук... 2- важни етапи... получаването на 5 живота е страхотно и всичко... освен ако вече нямате 5 или безкрайни живота в момента. Може би вместо това има колело с награди...
Izhvarlq me ot playa postoqnno
Candy Crush Saga Įprastos temos kfm
Изтеглете Candy Crush Soda Saga за Android. Candy Crush Soda Saga.
Супер игра е. Присъединете се към клуба ми.Bulgaria nad Vs
Няма превод на български и не се разбира какво трябва да се прави . Това прави нивата работят за преминаване и става скучно . Зарязах я .
Давам й 5 звезди, защото е хубава игра за игра. Без реклами, без срив, вълнуващо и някои части са доста трудни, въпреки че ми харесва така.
Непрекъснато показва черен екран/мъртви видеоклипове в играта, пуснати за гледане, за да получите допълнителни животи/награди. Единственият начин да излезете от тези грешни видеоклипове е като затворите приложението, като по този начин загубите животи и/или натрупани награди, осребрени за тази игра. Проблем с губенето на време, за който Candy Crush знаят, тъй като са били изпращани многократно съобщения в продължение на месеци. Това е проблем с приложението, тъй като всичко в моя край е актуално.
Боклуци Gipsy
Получете Candy Crush Saga – Microsoft Store за bg-BG
Candy Crush Saga на компютър - Отзиви за Android | Как да ...
Това е candy crush всеки знае колко е добър, но забелязах, че след последната актуализация всеки път, когато се опитате да отворите видеоклип, за да получите допълнителни завъртания или награда, той просто изключва играта и след това трябва да я отворите отново можеш ли да оправиш това
Когато играя бонус рундове и спечеля 30 минути бонус функции, играта не присъжда бонусите. По-конкретно бонус игрите за катерене. Шоколадовата бонус игра продължава да гласи, че не може да достигне до сървъра.
Age of Z Origins:Tower Defense სტრატეგია zqhy
Един ден напредъкът ми просто беше изтрит, след като започнах играта. Отне ми около месец, за да стигна до ниво 80 и след това нищо...
Отначало обичам играта d, но сега не разбирам защо не мога да играя с моите данни на Понякога ще се върне, ще трябва да я рестартирам Понякога се дразнех, моля, поработете върху това
Абсолютно невъзможно е да преминете някои нива, какъв е смисълът от това? Деинсталиране, силно препоръчвам да не си губите времето!
Нещо странно... Имената на приятелите ми... и т.н. са затъмнени. Също така балончето, което казва колко захарни звезди имате, сега блокира горната лява страна. Така че не можете да видите дали всичко е изчистено😕 НАИСТИНА ПРИЛАГА, ЧЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ БЕЗПЛАТЕН ЧАС ИГРАНЕ☺
Не се актуализира........
Незнам каква е тази игра
Хубава игра..... но определение нищо изобщо не се качват, просто искат парички да им са наливат.
Връх!
За нас, които имаме екип (собственик на екип), трябва да можем да разговаряме с хора в нашия екип за това колко забавна е играта и чат в реално време трябва да бъде добавен към i
Не може да се синхронизира напредъкът между различните устройства