Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:34:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Cooking max- matlagingsspill Spillehall kaee
Наслаждавах се да играя тази игра, но достигнах всички нива и не мога да продължа повече. Много разочарован
Страхотна игра със забавни хора и добър смях. Още по-добре е пълната липса на реклами, което прави играта удоволствие.
Беше забавно да се играе обаче, за да преминете определени нива, трябва да купите повече диаманти. Много разочароващо да преминете някои нива. Така че отнема удоволствието от играта.
Играта беше приятна и забавна за игра. Въпреки това мисля, че чаках почти година за актуализациите. За съжаление все още няма налични актуализации 🤦♀️
Тази игра е забавна..но ..трябва ли да чакам дълго време за нова актуализация?? За нови нива?? Просто започва да ме дразни .😑😑
Харесвам тази игра, но сега играя майсторски нива, които не дават никаква звезда. Аз съм заседнал и искам 1 звезда за следващата си задача..моля, кажете ми ще продължи ли играта напред или трябва да я деинсталирам??
В началото беше забавно и лесно. Нивата без трудности са по-трудни от твърдите нива. Сюжетите са страхотни. Просто не разбирам, че трябва да платите 900 скъпоценни камъни за повторен опит? Също така, когато сте го купили за 900 скъпоценни камъни, той ви даде само 5 опита. 900 скъпоценни камъни и 5 опита? Това е буквално несправедливо. Те трябва да увеличат опитите. Около 20, 20 все още не е справедливо за 900 скъпоценни камъни. Може би да намалите и количеството скъпоценен камък? 900 скъпоценни камъни за повторен опит? какви мислиш, че сме ние? Някакъв банкомат? 1/5 за мен.
Тази игра е взрив. Изгражда бавно до по-трудни нива. Начинаещите ще харесат тази игра!
Изглежда, че разработчиците се отказват от тази игра. Без актуализации, без съобщения за повече от 2 месеца. Много непрофесионално.
Много забавно и бързо се движи. От вас зависи колко бързо или бавно ще вървите!!
Добре съм, но има това ниво, което не мога да победя. Опитах всяко движение и страна и позиция, все още не мога и не мога да се движа в това 1 час по-късно се появи същото твърдо ниво, аз не видях Лео малко. аз съм на ниво 50. rn Мисля да изтрия тази игра
Защо актуализацията отнема толкова време
Обичам тази игра
Наскоро всички изчистени нива нямат звезда!
Хей, заседнах на 31-ия ден, от 4 месеца пише "ново ниво скоро ще дойде", но не моля, направете нещо
Ощнпщ
Страхотно е и всичко, но всеки път, когато се опитам да отворя бележника си, за да видя какво трябва да направя, той казва нестабилна мрежа, моля, опитайте отново, първата версия беше хубава, защото не трябваше да купувам данни само за да играя или да обновявам нови стаи. Имам толкова много звезди, но дори не мога да ги използвам
Нивата са. Твърде трудно, твърде рано. Само в първата стая и готов да се откаже. Трябва да похарчите пари, за да преминете. Мрачно. Първо трябва да всмуквам хората. Направете нивата по-лесни и хората ще останат. Или поне нека купуваме звезди.
Няма повече нива за игра. Показва "Още нива скоро", но нищо не се показва. Мина известно време, докато чаках и сега загубих търпението и интереса си към тази игра. Също така новите стаи и мебели изискват повече звезди. Което е по-разочароващо.
Беше приятно, макар и бавно в сравнение с друг мач 3.. Въпреки това става типична игра за ww искате парите си.. И вие получавахте безплатни, ако сте преминали нива, но те изчезнаха сега.. Такъв срам, когато игрите, които биха могли да превъзхождат, станат невъзможни за играйте или чрез нивата, които са смешни, или липсата на никаква помощ, освен ако не платите... повечето хора имат максимум 30 минути, за да седят, играят.. Кой иска разочарование в времето си
Обичайте играта. Но не разбирам защо стигнах до почти 500 и няма да ми позволи да декорирам. Мога да играя, но не украсявам ....ще изтрия, ако това остане така. Минаха седмици и все още няма нива за игра и изобщо няма да украся. Деинсталиране
Твърде трудно вече да бъдеш забавен. Трябваше да деинсталирам. Използвал съм бустери, имах неограничен живот и не можах да премина това ниво. Опитвам се от дни и часове. Не е добре. Мисля, че беше ниво 67
Обичам толкова много играта, толкова късно е по-забавно да играеш с приятели и част от тях са толкова трудни нива, а друга част са толкова лесни нива, така че момчетата опитайте тази игра и вие обичате тази моя история и се наслаждавайте на играта и това така че какво ще правите, момчета, ще правите и бумите и да използвате и печелите нива и бустери И имате callange за победа и пламъци към новите посетители ♤♡ и аз съм толкова развълнуван да играя тази игра Така че нека опитаме и насладете се на тази игра и
Достигнете ниво 433. И все още чакайте новата актуализация на задачите. Всекидневната все още не е готова. Наистина изчакайте актуализациите.
Удивително е, харесва ми много, не е като друга игра, когато искаш да скочиш на друго ниво, искаш да й платиш в брой, да, пет звезди
My Story - Mansion Makeover ধাঁধা fju
Харесвам играта, но моля, поправете грешката. Почти седмица не успявам да декорирам стаи
Аз съм lvl 50+. Това е сладка игра. Бързо изравняване. Добра сюжетна линия, до lvl около 30. След това нуждата от бустери, струващи много жетони. Нуждаете се от истински пари. Сложих много за един бустер. За съжаление трябва да пусна и този. Това помогна за справяне с covid и загуба на памет.
Покупките са скъпи, харчите £50 лесно за завършване на 1 стая.
Няма повече стаи!! Винаги бъгове
Mi Historia - Ve a Renovar Puzles pfm
Времето за отключване на повече стая е твърде дълго
Буквално същата история, както каза друг човек... Аз съм заседнал на ниво 140, не мога да играя повече... Не искам да деинсталирам, но трябва. Освен това играта беше забавна.
Винаги висете след актуализацията на ниво 158, имейл до разработчика, но без отговор
Предизвикателство е, но трябва да бъдете търпеливи, за да научите за играта 🎮 🙄 👏 😉!
Обичам играта, но трябва да има повече ходове за нива, които имат над 100 хода. 35 хода е смешно за някои нива. Играл съм много игри като тази, така че знам за игрите. Не съм малко дете, но ако едно дете играеше тази игра, щеше да му омръзне много бързо. От седмици се опитвам да изпратя съобщение, което изтри съобщенията ми. Играта е останала на същото ниво и съм печелил не знам колко пъти. Подготвям се да изтрия играта.
Забавление досега. Само се надявам да не стане твърде трудно за този стар мозък. След като играх известно време, реших, че който и да е проектирал нивото 130, трябва да е садист.😊 Съжалявам да кажа, че след като играя ниво 510 и не мога да продължа по-нататък, без да платя за него, трябва да призная поражението. Деинсталирам го. Вече не е забавно.
nemoga da isteglya igrara?
Тази игра е забавна и има красиви декорации, но не ми харесват твърдите нива и прекарах часове, за да завърша тежките нива. И трябва да вземете звездата за нов ден или да говорите с някого, но ми харесва историята и декорациите
Играта е страхотна, обичам я, но можете да работите върху даването на повече награди, за да можем да съберем повече, за да получим точките, които ми върнат, защото всичко се нуждае от точка, за да отговоря на телефона, за да отговори на вратата ограниченията, които ни даваш, за да получим точки, защото не можем да украсим, защото сме толкова заети с отварянето на врати, така че всъщност не декорираме, така че понякога това е загуба на нашите, но като цяло харесвам играта
Предимно подобни на други игри като HomeScapes до декора и външния вид на къщата. Но щеше да е забавна игра, ако играта не се затваряше принудително всеки път, когато използвах звезда за задачи. Харесах само ниво 5 и то се затвори принудително 3 пъти. Също така трябва да има опция за пропускане на урока. Не всеки има нужда от това и в този момент ги намирам за досадни. Така че 2 звезди.
😍😍😍😍😍
Телефонът ми беше наред, докато не изкарах тази игра. След това телефонът ми беше толкова бавен и не реагираше. В играта беше толкова бавен и неотговарящ, че я деинсталирах след 6 кръга и трябваше да нулирам телефона си, за да върна функционалността. Изобщо не съм впечатлен от тази игра.