Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:21:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: Танки Онлайн ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: Танки Онлайн IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu pul hack ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: Танки Онлайн 2022 version ▞▞▞
Bu əyləncəli oyundur və mən onu oynamaqdan həzz alıram, lakin rəqabətədavamlı olmağı xoşlayırsansa, o, bank hesabınızı sındıracaq. Öldürüldükdə 2-3 ədəd itirirsinizsə, müəyyən məqsədlərə çatmaqla 2-4 ədəd qazanmaqdan əlavə, qızıl toplamaq üçün daha yaxşı bir yol olmalıdır. Hər şey üçün bir dollar məbləği var, ona görə də büdcənizə diqqət yetirin. Və bu super tanklar rəqabətdən bərabər və ya daha böyük ölçüdə olmalıdır. Son vaxtlar saytın çökməsini də az qala unutmuşam. Məncə, sən böyük qazanc əldə edirsən.
Düşünürəm ki, döyüş zamanı söhbət ekranın sağ tərəfində görünməlidir ki, onu döyüşdəki məlumatlardan ayırd etmək mümkün olsun. Fikirləş.
Mən bu oyunu yükləyə bilmirəm, sadəcə 10 saat ərzində bu yükü yükləmək həmişəlik vaxt aparır
Superdi. Qarabağ klanina gelin
əla oyun, həqiqətən pulsuzdur, bəzi gözəl təkan paketlərindən istifadə edə bilərsiniz, lakin məcburi bir şey deyil. Böyük 3d müharibə xəritələri. Alyans keçidinin soyudulması həddindən artıqdır. Bundan başqa çox əyləncəli, əla oyun
Ela oyundu
Massive Warfare: Helicopters Aksi iukv
Mənim 3 döyüş meydanına çıxışım yoxdur. Qala şəhəri, xəyal mədən və vulkan.
Əməyinizə Sağlıq uşaqlar əla iş başarmışsınız təşəkkür edirəm 👍😉🇦🇿🇹🇷
Əla oyun, həm də asılılıq yaradır. 4 ulduzla qiymətləndirirəm. Tam nəzarətçi dəstəyi versələr, 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm. Mən ekrandakı idarəetmələrdən istifadə edə bilərəm, lakin Bluetooth nəzarətçim daha əyləncəli olardı. Hazırda nəzarətçim nəqliyyat vasitələrini hərəkət etdirə bilir, lakin silahları atəşə tuta bilmir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Bu oyun oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir. Onların əksəriyyətini 2 həftə ərzində sınamışam. Sevmədiyim yeganə şey odur ki, bütün döyüş oyunları sizin klana qoşulmağınızı istəyir. Bu o deməkdir ki, İttifaq nümayəndəsi kimi mənfəətin bir hissəsini götürən lider var.🤣
Zəif oyun taktikası, zəif əlavələr və zərərli əlavələr. Yaradan bir ......
Bu, yaxşı hazırlanmış bir oyundur, çox əyləncəlidir və digər "Qutuda müharibə" dizaynlı oyunlardan qabaqdadır ki, oynamağa davam etmək üçün yanacaq doldurmağın yolları var. əgər biri bunu davam etdirə bilsə. Qalanları da eyni məntiqdir, əgər pul qoysan, nə baş verəcək, pulum yoxdur, amma yenə də oynamaq üçün mənə yanacaq verdi, məncə, bu, onların müdrikliyidir, oyunçuları saxla, pul bir çoxunun ardınca gəlir. Onlayn olmaqdan çəkinməliyəm, ona görə də növbəti dəfəyə qədər.🦁
Bəyənmədim, çünki yeni xəritə açanda onu oynamaq üçün gözləyirdim, yükləmə 1 saat çəkdi.
Massive Warfare: Tank Battles Acțiune yuqj
Alyansa qoşulmaq və yaxşı oyun oynayarkən dostluq etmək üçün əla oyun 5 ulduz
bir dəfə onu asıb sizə kömək edəcək bir ittifaq tapdıqdan sonra əla oyun
Massive Warfare: 탱크와 헬리콥터 게임 액션 vbah
Cox ela oyundu. Ama yeni tanklarin almaq ucun qizil miqdarini endirsez cox super olar.yene de zor oyundu xoşum geldi. Ve orda tank ile oynayiram.
Yaxşı oyundu hamıya tövsiyə edirəm
Bütün qüsurları dərk edənə qədər ilk 2 həftə üçün yaxşıdır. Yoxa çıxan və yenidən peyda olan fantom oyunçular, məqsədiniz avtomatik döyüşdən əl ilə orta döyüşə keçdikdə ən yaxşısı olur. Oynamaq üçün mütləq bir ödəniş zəif üçün deyil.
Maraqli oyuna oxsuyur
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud cxbb
Azerbaycan bayragi olmayib, bir ovuc ermeni bayragi oldugu ucun 2 ulduz kesdim, Azerbaycan bayragi gelmese bir muded sonra oyunuda buraxacam.
Massive Warfare: Helicopters Aksi iukv
Qızıl külçələri əldə etmək üçün əlavələrə baxmaq çox uzundur. Yenə də yaxşı oyun.. Sizdən səhv təkmilləşdirmələri silmək funksiyasını əlavə etməyinizi xahiş edirəm..
Döyüşlərdə botları yerləşdirərək oyunçuların pullarını aldatmağınızın bir səbəbi varmı? Döyüşlərdə yüksək zərər/zirehli botlar yerləşdirməklə oyunu pul olmadan qazanmağı çətinləşdirməyə gəldikdə, siz inkişaf etdiricilər üçün bir elm var və nə qədər bahalı olduğunuzu necə əsaslandıra bilərsiniz? 1 oyundan sonra təqaüdə çıxmağa çalışırsınız? Şübhəsiz insanlar qazanmaq üçün ödəyin. bunu keçin, playstore-da bu kimi daha yaxşı oyunlar var ki, o qədər də bahalı deyil.
Gündəlik qızılımı toplamaqda çətinlik çəkirəm. Mənim səviyyəmdə hər gün təxminən 17 qızıl alıram. Amma son iki gündə yalnız dörd qızıl toplamağa icazə verdi və sonra bağlandı! Bu haqsızlıqdır, məncə oyunun bir hissəsi gündəlik qızıl miqdarını toplamağa imkan verir. Mən bir begemota qızıl saxlayıram və hər gün oynayıram. Amma oyun mənə hər gün tam qızıl almağa imkan vermir! Xahiş edirəm kömək edin.
Massive Warfare: Tank Battles Acțiune yuqj
Ela tam menm istediyim
Ela
Massive Warfare: Tank Battles Aksiyon xlo
Oyun sadəcə olaraq bütün profilimi itirdi. Ona çoxlu pul xərclədikdən sonra. Alyansa mənsub idim və kredit kartı ilə aldığım yaxşı oyuncaqlar arasında yer alırdım. Oyuna qaldığım yerdən davam etmək istəyirəm. Mən Amerika Patriotlarının Əsas Komandasının Rebel15Tulsa idim
əla tank döyüş oyunu, bu tip oyunları sevirsinizsə, onu yükləməlisiniz.
Bu oyun vaxtınıza dəyməz. Bütün nəqliyyat vasitələri eyni şəkildə idarə olunur və bu, tankları və helikopterləri idarə edə biləcəyiniz bir oyunda gördüyüm ən tənbəllikdir. İrəli və geri. Bu oyunda edəcəyiniz hər şey budur. Daha yaxşı bir şey edən nəqliyyat vasitələri əldə edənə qədər. Hansı ki, daha çox irəli-geri hərəkət edir, lakin daha soyuq bir təyyarə və daha güclü silahlarla. Hər halda, oyunun özündə heç bir problem yoxdur. Sadəcə nə qədər axmaq olduğunu sevmirəm. Oyun pisdir
Yaxşı oyun, lakin bacarıqları araşdırmaq bu qədər uzun çəkir. 3-cü səviyyə tədqiqatı üçün 2 gün? Beləliklə, hətta 1-ci bacarığınızı təchiz edə bilməyinizə demək olar ki, 2 həftə vaxt lazımdır. Bir insanı bu qədər gözlətməkdə məqsəd nədir? Mən başa düşmürəm. Bu o deməkdir ki, yuxarı səviyyələr aylar çəkməlidir. Bu, yalnız 3 ulduz verməyimin səbəbidir.[Yeniləmə 9/16/19] Nə qədər çox yeniləsəniz, səhvlər bir o qədər pisləşir. Düşmən ərazisində yenidən doğulma. Ekranın ətrafında tullanan nəqliyyat vasitələri. Retikul hədəfdə qalmır. -☆ Zəhmət olmasa düzəldin.
Əla👍👍👍
Əvvəlcə intuitiv əsas interfeysi ilə əyləncəli oyun, lakin o, oyun alışlarını həddən artıq sövq edir və dəstək komandası çox iş görmür. Nəhayət, təcrübə ilə təkmilləşdikcə və daha yüksək səviyyəyə qalxdıqca belə, darıxdırıcı olur. Texnoloji qrup əsas suallara gözəl cavab vermir ki, bu da quraşdırmanı silmək üçün son damlaya çevrilir.
Əvvəlcə əyləncəli bir oyun idi, lakin bu, çox az gəlir üçün burun vasitəsilə ödəmənizi istədikləri başqa bir oyundur. 2-ci dərəcəli tank üçün kifayət qədər qızıl almaq üçün £90? Yox, baş vermir. VIP üçün qeydiyyatdan keçdim, lakin onu ləğv etdim. Ciddi şəkildə həftədə 7 funt sterlinq dəyərində deyil. Bu acgözlükdür. Qiymətləri aşağı salsanız, daha çox satış edərdiniz. Mən silirəm.
gözəl oyun yaxşı qrafika amma reklam çox qıcıqlandırır
çox super
❤❤❤❤❤❤❤❤💕👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Qayri ceng vakti geldidir haydi alplar
Bu oyun mənim ən çox sevdiyim oyundur, lakin buna əlavə olunmamış Banqladeş milli bayrağı🇧🇩 Bunu əlavə edin. Mənə e-poçt id lazımdır.