Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:12:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Je to v poriadku, ale ikony sú pre mňa rozmazané a mám dobrý prístup na internet, takže viem, že to nie som len ja, je to môj bratranec, sestra, brat a priatelia. Ale celkovo naozaj dobrá aplikácia!
Nie je to dobrá hra a ket je noví apteid nás to vyhodí a neviem sa znova prihlásiť prihlásiť sa prihlásiť sa nedá urobiť nový účet aj ket mám tam všetko dobre
Roblox Piedzīvojumu spēles luz
Roblox, Style-shop.cz.
Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale je tu jeden problém, takže zakaždým, keď sa pripojím k hre s jedným z mojich priateľov alebo sestrou alebo bratom, vždy ma odpojí a neviem, prečo ma to odpojilo, môj internet je dobrý a aktualizoval som toľkokrát, ale neviem, čo je na tom zlé, uisťujem sa, že všetko bolo v poriadku az nejakého dôvodu bolo všetko v poriadku, ale stále sa nebudem môcť pripojiť k aplikáciám, opravte túto chybu
akoze ked si niekdo mysli ze roblox je pre deti a trash tak preco su tam lego charakteri zo svalmi a preco su tam nevhodne veci a ked nevies ako kupit robuxy tak sa pozri na tutorial ako bezpecne ziskat robuxy a ked ste nevedily tak v robloxe mozete najst velmi realisticky hry ktore nevyzeraju ako roblox a mimochodom debilne hry tvoria roblox popularnim a mimochodom roblox neni len hra je to platforma kde robia hry a je tu aj virtualna realita aj to ide na xbox takze co by ste este ludia povedaly a ked neverite tak sa pozrite si príves na roblox 2020+
Dobre
Ex ísť Scheise
Hra môže byť zábavná, ale občas nudná, na čo však táto recenzia nie je. Zvyčajne hrám na svojom počítači, ale momentálne nemám Wi-Fi, takže používam údaje z telefónu na uloženie do telefónu. Neviem, či je to problém s mojím zariadením alebo samotnými službami roblox, ale nemôžem sa prihlásiť do svojho účtu alebo vytvoriť nový, zobrazuje sa iba chyba „Niečo sa pokazilo. Skúste to znova neskôr.“ Toto je druhýkrát, čo si sťahujem aplikácia bola prvýkrát pred niekoľkými mesiacmi bez problémov, ale teraz mám problémy.
Ok hra polka je zavreta preto 2 hviezdi a zere to wifi
Nejde mi prihlásiť
Prestalo sa to načítavať všetko dohromady! Používam tablet a zdá sa, že prechod na hlavnú obrazovku trvá viac ako hodinu!
Roblox je zábavná aplikácia, ale z nejakého dôvodu hovorí, že mám problémy s pripojením napriek tomu, že som pripojený k internetu. Skúšal som aplikáciu vymazať a hľadať, ako to opraviť, ale stále to nefunguje.
Mega hra bavimato Pekná mega hra 🥰👍🏻
Dobrá grafika v simulátore snehuliaka gule vejci demic dávali do mobov
Otvorte Roblox Studio. Jedna z najjednoduchších častí, stačí znova kliknúť na tlačidlo „Začať vytvárať“, automaticky zistí, či vo vašom počítači existuje
Moja skúsenosť je v poriadku......Existujú podvodníci a roboti, ktorí sú trochu otravní, ale okrem toho a chyby, ktorá ma odhlásila, naozaj pekná hra!!! 3 hviezdičky
Vaša hra je taká otravná Ako som si niekedy myslel, že obrazovka zamrzla a priblížila nesprávny čas, keď som skočil, došlo k oneskoreniu a moje tričko sa vždy vymazalo, ako keby som minul peniaze na túto hru, neopravili ste to!!! VAŠA HRA JE TAK OBŤAŽNÁ, ŽE VIETE, DÚFAM, ŽE TO VIDÍTE!
Roblox je populárna MMO hra, ktorá umožňuje hráčom priamo zasahovať do herného sveta prostredníctvom vytvárania jednotlivých hier, dobrodružstiev a ďalšieho
Snažím sa hrať poslednú hodinu a nedá mi to. Stále ma to vykopáva a hovorí, že sa musím znova pripojiť, aj keď mám vlastnú wifi. Môj telefón je aktualizovaný a roblox tiež. Skúšal som odinštalovať hru, ale stále to nefunguje. Resetoval som telefón a tiež to nefunguje. Tak som skontroloval, či budú fungovať iné online hry a fungovali. Ostatné hry fungovali, bol to len roblox, ktorý nefungoval. Takže si nemyslím, že je to môj telefón, ale hra. Opravte prosím túto chybu.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulation ugfu
Preto dávam lebo lebo je tam nový uptade takže dávam 1
Stale keď si idem roblox aktualizovať sa musím znova prihlásiť prihlasim sa s mojim menom aj heslom a dam overiť a nechce mi zobrať prihlasovacie údaje už nemám naladu si ďalej vytvárať nový účet na rblx a už nechcem byť smutná kôli tomu keď stratia milióny dobrých vecí v rôznych veciach hrách napr. adopt ma preto davam 3 alebo 4 hviezdy😡😡😭😭👋
Je to naozaj zábavná hra a nie sú tam žiadne doplnky! Ale keď som skontroloval chat môjho priateľa. Dvakrát ma zradili! Zaujímalo by ma, čo si o tejto hre myslia, táto hra má tiež lagy! Príliš veľa oneskorení. A veľa vykorisťovateľov vo vrahoch, veľa hackerov hackujúcich niektoré hry! Preto dávam iba 1 hviezdičku. Ospravedlňujem sa, ak recenzia vôbec nepomohla. Ale. Roblox. Okamžite to opravte!
JE TO NAJ HRA NA SVETE MILUJEM JU ODPORÚČAM STIAHNITE SI JU JE TO SUPER HRA ODPORÚČAM HRAJTE JU HNEĎ SI JU STIAHNITE .
Slabé
Roblox je úžasná hra, ale je tu problém. Kedykoľvek sa pozriem na domovskú obrazovku, tlačidlá sú rozmazané. Avatar je tiež rozmazaný. Nehovoriac o tom, že ťah GUI je poškodený.
Roblox Encyklopédia postáv | KNIHCENTRUM.cz
Hrozna hra blbosť ja tich virobcov zjebem hak to pokazili
Hry už začínajú byť nudné...:/
Roblox je pomaly horší, myslím si, že je zlý. Po prvé, ak by mal byť roblox „priateľský k deťom“, prečo akceptujú hry a reklamy, ktoré nie sú vhodné pre deti. Po druhé, robux je príliš drahý, roblox urobil tvár zvanú "Super Super Happy Face" A JE TO Cca 310 EUR, TÚ TVÁR ŤAHKO PREMALÍM V SEKÚNDÁCH/MINÚTACH, NIE AKO VINCENT VAN GOCH ALEBO NIEČO. Po tretie, niečo, čo v skutočnosti nie je problémom robloxu, je ťažšie nájsť hry, najmä ak hráte s priateľmi.
Hra sa stala tak chybnou, že sa ju neoplatí hrať, vždy, keď sa pokúsim niečo napísať, moja klávesnica sa pokazí, a to len pri tejto hre.
Veľmi super grafika dávam päť rokov, pretože nie sú tam reklamy veľmi sa musím namáhať držať palce na nový uptade.❤️❤️
ok
Roblox Aventură rkyt
Niektoré hry Roblox môžete hrať aj ako hosť bez účtu, ... si stiahnuť aplikáciu z obchodu Apple Store (pre zariadenia so systémom iOS),
Je to hra na Boha
Najhoršia hra na svete 😠😠😠😠😠😡😡😡😡👎👎👎👎
... mб»Ѓm hack game Roblox cho iphone { servidor privado Roblox 2017 ... Roblox cheat apk private server ios download fhx v8 mod { Roblox
Táto hra je zábavná, ale problém je v tom, že servery sú na hovno 1 Bez problémov môžem hrať inú online hru 2 Vždy, keď sa pokúsim hrať Roblox po vypnutí, začal miznúť. Opravte si servery
Harley-Davidson iPhone 12 / iPhone 12 Pre Shell ... Puzdro na peňaženku Porsche iPhone 11 ... Hry Roblox iPhone 7/8 Shell.
viac preco tu kazdy 8 y.o kid chce aby boli zdarma peti robuxy atd... roblox s gamepassmi v hrach nic neurobi, a robuxy zadarmo nebudu inac by nezarabali dalej do toho aspon tu jednu mozgovovu bunku co mate 😑😑
Nemôžem sa ani prihlásiť, odhlásilo ma to a teraz sa neviem prihlásiť😡
Dobra hra ale yamne by sa se mohli viv
Roblox Aventură rkyt
Dgkw tak povedať oproti