Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:09:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen érméket csal ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Nagyon szeretem ezt a játékot, és ilyen játékokat készítek
nagyon jó játék, és ez segíthet a jövődben, vagy bármiben, de az övé megtanít néhány mozdulatot a sminkeléshez, és hogy ezt láthassa, a ruha passzol más cuccokhoz, amelyekre vársz vagy frizurára. NAGYON JÓ!!!
Kicsit unalmas de elmegyyy
A játék jó és szórakoztató, de elkezdett akadozni, és nem engedett semmit sem választani, sem megnyomni. Nagyon sok tárhelyet foglalt el, és ésszerű mennyiségű kiegészítést tartalmazott. Ha sok tárhelyed van, szerintem rendben lesz. Összességében a játék nagyon jó. Csak egy napja van nálam, és elkezdett zavarni. Törölöm, mert a hiba miatt már nem tudok mit csinálni.
Ez a legrosszabb játék, amit valaha játszottam. Nagyon unom ezt játszani. A legtöbb dolog, amire szükségünk van, le van zárva, és olyan sok a hirdetés, és csak a ruhákat kell megterveznünk. Nagyon unom már ezt csinálni . Azért tettem közzé ezt a véleményt, mert nem akarom, hogy az emberek mobiladataikat a játék letöltésére pazarolják.
Tetszett ez a játék, de amikor megtudtam, hogy a legtöbb termék nem ingyenes, és a haj is nagyon jó, 2 csillagra értékelem ezt az alkalmazást
Nebulous.io Action dga
Kiválaszthatja a színt és a dolgokat, de egyébként a tervezés módját választja, ezért ajánlom
Én pont divat tervező akarok lenni
Csak 4 csillagot adok rá, mert néhány dolog le van zárva. Néha kimegy az irányításomból. Szóval javítani kell ezen, különben minden nagyon-nagyon jó. Nagyon tetszik ez a játék.😊😉
Nem ajánlom senkinek mert semmi értelme nincs ennek a játéknak.
A játék jó, de mindig feldob, ha kijavítanak, annak örülnék, és sokkal többet játszanám, nem egy gyűlöletbeszólásnak, csak... Igen, csak így tovább 👍 👌 Örülnék, hogy frissítenie kell. játék Remek munka srácok😛😝☺️☺️👍👌👍
Három, mert ez egy szórakoztató játék, de pénzt kell fizetni, hogy barkácsruhákat csinálhasson, olyan 6,99 dollár, elég drága, megértem, ha 1,99 dollár vagy 0,99 dollár, de 6,99?! Túl áron.
Nem tudom letölteni de ez nem a játék hibája hanem a telefoné de mindenképpen jó lenne a játék😄
5 csillagra tudom értékelni ezt az alkalmazást. De a probléma az, hogy az anyagból, amiből felsőket és szoknyákat készítünk, minimum zár és a smink résznél annyi minden le van zárva és a szalon. Tehát ha be van kapcsolva a netem, akkor sem tudják megjeleníteni a hirdetéseket, hogy a kívánt anyagokat felhasználhassuk. Mivel első helyen állok, ezt a problémát is el kell helyeznem. Tehát kérjük, javítsa ezt a problémát, különben ez a játék nem rossz
Imádom a játékot, de csak sok hirdetés van benne, ezért értékeltem négy csillaggal
A szuper játék, de néhány ruha és design zárva van.
ez a játék nagyon jó, de az egyetlen probléma az, hogy nem tudsz kinyitni minden egyes ruhát és dizájnt, ami az én problémám, tudod, hogy ingyenesnek kell lennie semmi másnak tetszik ez a játék, amit törölnöm kell, mert ez a folyamatosan jön műsor ez mind nagyon szép játék
Néhány dolog, amire szükségem van, le van zárva, és fizetnem kell érte A+ a kreatív ötletért, de B- a zárolt cuccokért és F- a hirdetésekért mindig stresszes vagyok a hirdetések miatt, túl sok hirdetés van, és ezért fizetni kell én is két csillagot adtam neki, mert a hirdetések, a zárolt elemek, de a kreatív ötlet, de stresszes
Nagyonjojáték
Ez a játék nagyon klassz és szórakoztató, de a probléma az, hogy nem tudjuk feloldani a frizurát, a ruhákat és sok mindent. Csak bosszantó és csalódott lett 😔. És amikor megpróbáljuk feloldani, pénzt kér. Kérjük, javítsa ki ezt, és tegye mindezt ingyenessé, pénz nélkül. Ha megoldja ezt a problémát, 5 CSILLAGOT ADOK. De összességében ez a játék jó és imádom 😊.
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, de minden alkalommal, amikor elhagyja, egy új dolog zárolódik, hogy megpróbáljon vásárolni valami csomagot. Még abból sem lehet megszerezni a cuccot, hogy hamis pénzzel vásárolja meg őket, vagy szintet lép, csak valódi pénzzel, amit egyesek nem engedhetnek meg maguknak erre költeni. A lezárt területek és a küldetések teljesítéséhez szükséges dolgok nagyon bosszantóak. Ne is kezdj hozzá a kiegészítésekkel. Összességében szeretem ezt az alkalmazást, de talán többet teszek elérhetővé. -A bíráló
A múltban is élveztem a játékot, sőt az első számú slotba is bekerültem, de amióta másodszor is letöltöttem, hirdetései feltűnnek a többi apjamon. Valamint az a tény, hogy a barkácsterveket nem tudom befejezni, és nem nézhetek videókat, hogy nyereményeket kaphassak. Kérjük, javítsa ki, mert elegem van, és hamarosan eltávolítom ezt az alkalmazást.
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdiny nrxd
Imádtam ezt a játékot, a régi készülékemen volt, de nem fog letölteni a készülékre. Nagyon csalódott vagyok, de három csillagot adtam neki, mert tudom, milyen csodálatos ez a játék.
WOW, úgy értem, mintha megvettem ezt a játékot, és nem értem miért ingyenes én tho is MIÉRT INGYENES?!?!? nagyon köszönöm, hogy ingyenessé tetted, általában az embereknek az összes nagyszerű játék költsége, de ti ezt ne csináljátok, köszönöm szépen 😀😀😀😀😀😂😂😂🤩
Szerintem én is szeretek ruhákat varni
2 csillag, mert csak akkor vannak hirdetések, ha cserébe kapsz még 1 csillagot, mert nagyon szeretem, hogy bárhogyan is kapod a lájkokat, azt ígérték, hogy nincs több 2 csillag, mert olyan sok hirdetés van
Szép, de még csak 11 éves vagyok, ezért nem vállaltam a zárolt dolgokért felelősséget, ezért kérlek, nyiss meg mindent, és mint gondolom, hogy nagyon tudok örülni, kérlek, nyiss ki mindent 😢😢😢
Nagy lopikula!😠😠😠😠😠😠😠😠
Tetszik, de arra kérnek, hogy tedd fel ezeket a feltöréseket olyan dolgokkal, amelyeket nem tudsz feloldani, ha nem fizetsz. Tudom, hogy pénzt akarnak keresni vele, de igen.
én is ajánlom mindenkinek, mert jó és a lányok azt gondolom, hogy szeretik. a lányoknak különösen ajánlom jó játszást!!! köszönt el Tóth Dóra
4 csillagot adtam neki, mert amikor annyi ruhát készítettem, annyi ruhát is töröltek, azt akarom, hogy az összes barkács ruha megmaradjon. Vagy más, mint a szórakoztató alkalmazás. rendben van, barkácsolj divatcsapat, kapsz még egy esélyt
Ezt a játékot igazán szórakoztató barkácsolni, és csak az a kifogásom, ha sok inget csinálsz, ezért kezdj el menni, és nem tudod elolvasni
rendben volt, nem elképesztő, mert fizetni kell a ruhákért és egyéb lehetőségekért, valamint a haj formázásáért, de ettől eltekintve szórakoztató
Állandó hirdetések 10 másodpercenként. Lejátszhatatlan.
ez egy nagyszerű játék lenne, ha teljesen ingyenes lenne. Olyan sok nagyszerű dolog van, de fizetni kell. Szeretem, de határozottan nem szeretem. Bár megtenném, ha teljesen ingyenes lenne
utálom ezt az alkalmazást, mert soha nem kapsz díjat, ha egy helyen elmagyarázod? 😯 igen, ez így van, + rossz grafikák: már volt ez a játék, nem is kellene értékelnem, most 2-t adok rá, ezt szeretem a legjobban 💖 💖💖 de még javítsd ki több részlet talán csak apró részletek ☺☺☺ tudod mit? kicsit rosszindulatú voltam, de ez az alkalmazás jó asf, és nem tudok hazudni, de minden nagyszerű/menő/csodálatos, szóval ez miért? {szeretem} ezt az alkalmazást
Ez a játék szép, de túl sok hirdetést nem tudunk bezárni belőlük, ha bemegyünk a Play Áruházba és megnyomjuk a nyitás gombot újra meg kell csinálnunk csak 1 ruhát tudtam elkészíteni a hirdetések miatt és most eltávolítom
5 másodpercig szórakoztató játék volt. Túl sok volt a hirdetés, és cuccot kell vásárolnia. Nagyon bosszantó
legjobb👍💯💯👌
Teljesen UTÁLOM ezt a játékot, egyszerűen borzasztó, még 1 órája nem is volt, mire töröltem. A játéknak szó szerint 10 másodpercenként van hozzáadása. Ez is nagyon laggy, és amikor megpróbáltam megalkotni a szoknyát, az egész anyagot áthúzza, és a végén úgy néz ki, mint a szemét, ezért ha tehetném, 0 csillagra értékelném, You are Welcome.
Uncsiii!
Szerintem ez a játék nagyon szórakoztató, de az a helyzet, hogy nem tudom megvenni a dolgokat, mert zárva vannak.. Ez elszomorít, és a karakterem haját is meg akartam változtatni, de minden zárva van. Szóval 1 csillagot adtam rá. Csak 1 csillagot adtam, mert minden dolog, amit használni akarok, ZÁRVA van, tehát nem, csak nem