Post by sanlipolschamdy on Feb 12, 2022 15:06:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Igra je bila zelo zabavna, a kjer je ime Talos urejevalnik zemljevidov! PC različice dobijo urejevalnik zemljevidov, lahko celo objavijo zemljevide! Ampak ne moremo? Juat dodaj urejevalnik zemljevidov in podelil ti bom 5 zvezdic. Igra je še vedno zabavna, samo dodajte urejevalnik zemljevidov, da bomo lahko uživali v mučenju likov na različne načine.
Turbo Dismount™ Simulator whao
Dobro, vendar ne moreš uporabljati vseh avtomobilov
Igra najboljše igre na svetu
Zabavno je, vendar mi ne dovoli, da kupim premium, samo piše, da je brez povezave, ko imam wifi, potrebujem premium lol in težko ga je upravljati na mobilnem telefonu
Zelo mi je všeč
Ne morem namestiti in sem izbrisal vso svojo zgodovino in še vedno ne morem namestiti. Naj bo ta igra manj GB/MB
Nakupi aplikacij Vem, da imajo igre nakupe aplikacij, vendar stvari niso stalo, ko je bila nova, zdaj pa mislim, da vse dobre stvari stanejo. Toda na splošno je to dobra igra, tako da lahko upoštevate moj nasvet, da je igra neverjetna, a vse od dobrih stvari stane, ali če imate denar, ki bi ga lahko porabili za igre in kupite vse, vendar ne pozabite, da je to vaše življenje, odločitve, ki jih sprejemate, vplivajo na vašo prihodnost, zato upam, da boste uživali v igri 🙃😜🙃😜
Zakaj morate plačevati za avtomobile, ko pa so vse igre o avtomobilih, kakšen način za uničenje igre
Dobra igra
Moram reči, da je ta igra prijetna, ne da bi morali ničesar kupiti. Je ustvarjalen in vam daje, kaj lahko storite, preden vse kupite. Glede na to res mislim, da bi moralo biti vse brezplačno, morda celo odklepanje. Če morate plačati za zabavo, potem ta igra ne bo zelo zanimiva za ljudi, ki želijo popolno izkušnjo.
Dal bi 5 zvezdic, če bi lahko imel vsak avto v igri
Ne dovoli mi, da dobim svoja vračila. Želim svoj denar nazaj, ker ne igram igre. Ko prenehaš igrati igro in ne moreš dobiti svojega denarja nazaj, je to resnični izpad.!!!!
Všeč mi je ta igra, ker moji najljubši utubers dantdm, thinknoodles jo igrajo in mislim, da bo kul.......vendar boste morali plačati za zemljevide in avtomobile, ki niso tako kot v računalnikih:(
To je res odlična igra, vendar bi morali narediti, da lahko igramo uporabniške ravni, kot jih lahko PC, da dobimo še boljšo izkušnjo z igro in se več zabavamo kot že, razen tega, da je še vedno res zabavno!
Najboljša igra v trgovini Play. To je zato, ker je popolnoma enaka računalniški igri (ki stane 10 £) samo brez nekaj vozil in podpore za moding. Za to igro lahko porabite samo 4 £, kar je neverjetno poceni za telefonsko igro. To bi priporočal pred vsemi drugimi igrami.
Odločil sem se, da bom po nekaj letih znova prenesel igro in je še vedno odličen ubijalec časa. Poleg tega nakupi v aplikacijah po mojem mnenju niso nerazumni kot druge igre. V igri lahko dobite vse + brez oglasov za samo 5 dolarjev, kar je precej dobro.
Prenos tega traja večno in mislim, da če imate na voljo veliko časa, ga prenesite. Hvala
Zelo je super
neverjetno lol, ampak če lahko samo narediš vožnjo ročno boljšo za nadzor
Zadnjič, ko sem to igral, je bilo leta 2020 tako dolgo nazaj, zdaj pa leta 2021 se mi zdi, kot da je . Minilo je milijardo let, odkar sem igral mesec 2021, tako globoko smo v letu 2021, da se zdi, kot da je šele mesec 2020 #gameisawsome
ZELO ZELO DOBRA IGRA
Tok smesna raj igrahte ko😅
Pozdravljeni, OD LETA 2016 IMAM TURBO DISMONT, AMPAK BI GA VELIKO IZBRISAL, KER DELATE ZNOVO IN ISTO STVAR IN IZBIRATE SAMO 12 ZEMLJEVIDOV IN IMATE SAMO OMEJENO AVTOMOBIL, KI JIH LAHKO UPORABLJATE NEKATERIH MAPS L. OD AVTOV IN ZEMLJEVIDOV IM MORAŠ PLAČATI DENAR IN MIM, DA SE IGRAJEM SAMO 1 DO 2-KRAT NA DAN ZA RESNIČNO ZADOVOLJŠO IN RESNIČNO POMIŠLJAM, ČE BOSTE IGRALI VEČ KOT DVA KRAT NA DAN, BO BOŠ ENAK ODVISNIL IGRE PO MOJEM MNENJU PA DRUGO DA G
Všeč mi je grafika in še posebej Premium!! daje vse stvari v igri! Vse, kar si želim, je, da imam samo varnostne pasove, ker se včasih pretvarjam, kot da je to resnično življenje, ko me preganja policija. Ampak vseeno je super igra!!
Prenos traja predolgo, dajem 1 zvezdico
precej dobra igra, vendar je začela zmrzovati v zadnjih 2-3 tednih, zato 3 zvezdice. lahko tudi z več skladbami
Je fukjena
Zabavna je ena najboljših iger, ki sem jih kdaj igral, in je klasika, vendar upam, da bodo izdali brezplačno posodobitev za igranje, kjer se lahko vozite naokoli in obstaja neskončno število kaskader, ki jih lahko samo zberete in želim si tudi obstajal je način, kako lahko prihraniš ponovitev, hvala za tvoj čas🤪🙃😲😮
Ta igra je ODLIČNA, da se ena oseba, ki pravi, da ne moreš voziti vozil, moti, lahko moraš biti samo profesionalec, prav tako mi je všeč umetniški slog v tej igri, zato je edinstven, zato je drugačen, zato ne zahajajte samo naokoli ljudje se postavite na njihovo mesto, če bi to naredili, ne bi bili ponosni?
Všeč mi je odličen koncept in je lahko dobra rezervna kopija, če izgubite wifi
v redu je, toda ko se vaša plošča in želite maščevati, pojdite na to igro
Odlična igra in zelo smešna. Velika izbira avtomobilov in nekaj različnih oblik likov, med katerimi lahko izbirate, čeprav so krmilni elementi nekako zanič
dolgočasno je vedno znova igrati iste ravni.
Ni tako dobro. Zaslona se dotakneš le enkrat na 30 sekund, kar mi je precej dolgočasno
Všeč mi je igra. Ko pa priključim krmilnik, je izbor težko videti. Všeč mi je vse ostalo pri tem.
Če iščete igro fizike avtomobilov na mobilniku, je to to. Brez oglasov, razen če si ogledate oglas za preizkus vozila ali zemljevida, ki ga nimate.
Sploh je dobro, ampak dirkalna steza je neumna, kar naprej hodiš do tistega malega pritlikavega avtomobila in ko se poskušaš voziti sam, ne moreš imeti nadzora, ali lahko prosim vse avtomobile narediš na istem pasu
To so res dobre igre in so dobre igre in zmagal je med najboljšo igro, ki igra trgovino ali trgovino z aplikacijami in moj ipad ves čas zamuja in je dober, če imaš KFC ali MCDONALD'S tako zelo dobro igro, ki jo igraš da ali ne v igri veliko hvala dc počitnice ves čas zaostaja
Všeč so mi brezplačni liki za nakup, kul je
💛💙💙💙
Sama igra je neverjetna, toda v nedavni napaki se igra zruši, če isti zemljevid igrate več kot enkrat in se celo samo zruši brez razloga. BI DALA PET ZVEZDIC, ČE SE IGRA NE BI TAKO POGOSTO ZRUŠEVALA.
to je odlična igra, ki sem jo dal pet zvezdic na svojem telefonu, vendar dam 1 zvezdico tej napravi, ker želi, da ustvarim račun igralca, nato pa zaklene zaslon samo pri ustvarjalcu računa in ne morem storiti ničesar drugega, kliknem ne zdaj deluje 1 sekundo, nato pa se takoj vrne in zaklene zaslon na ustvarjalcu računa, to je neumna napaka
Še vedno ni posodobitev ali novih stvari? 😭😭 Fantje, ste zanič!
Turbo Dismount™ Simulyasiya unda
Turbo Dismount™ Simulasi dnw
Turbo Dismount™ Simulator gtgf
Igra je odlična na računalniku, vendar mi bo omogočila, da prenesem to igro na telefon, ne pa da se igram, samo sedite in če bi delovala za telefon, bo 5 zvezdic, vendar če bi temu dal stopnjo na svojem računalniku, bi bodite 5 zvezdic in ne bi pisal kaj takega, napisal bom pozitivno opombo o tem, kako je odlična, in igra je osupljiva, všeč mi je vse na njej, ne pa na telefonu. Upam, da razumete in naredite nekaj posodobitev, ker imam veliko avtomobilov in zdaj niso dobri
Ragdoll je tako zabaven, da vedno igram to igro, všeč mi je, dam ji pet zvezdic, kar tako naprej
NEVERJETNA IGRA. Všeč mi je, kako lahko lik menjava položaje, policaj pa lovi bop na odlični igri.👌
Torej Inner lenovec Novi datum posodobitve ni res dober, vendar je res zanič, razumem, zakaj ste to storili, vendar prosim, naredite tako, kot je bilo pred to posodobitvijo, zahvaljujoč tej posodobitvi ne morem reči, da je moj prijatelj varen. Torej, kar poskušam povedati, je igra zanič ZARADI POSODOBITVE Hvala, če jo popravite in pustil bom pet zvezdic.
Turbo Dismount™ 模擬 vsp
Turbo Dismount™ Simulacijske igre cqn
Dobil sem eno zvezdico, ker sem videl, da ima slogo to igro in 5 njegova igra nima vseh enakih avtomobilov!
OPTOMIZIRAJ IGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam vprašanje: zakaj je treba kupovati dodatne avtomobile in nivoje, če pa ti računalniška različica daje vse brezplačno
Tank Hero Arkada kyf